Julen 2007
Kære alle!

I lighed med tidligere år vil vi gerne ønske alle en glædelig jul, og et af Herren velsignet nyt år!

Året 2007 er ved at være gået - og det er gået godt. Vi har oplevet meget og nået en masse.

Især skal nævnes Benjamin, der kom til verden og blev døbt og fejret  -MEN også at Claus har fået arbejde lidt nærmere på hjemmet, Rebekka er startet i børnehaveklasse (eller "Nulte klasse" som det åbenbart hedder i dag) og pileanlægget er blevet anlagt. Prag har haft besøg af Pinselauget (som også det skete for Fredericia og Carlsberg Camping), Lene har været til koncert med symfoniorkester og Laila & Morten fyldte 60 år - tilsammen.

Men altså: For lige at trække enkelte af årets mange højdepunkter frem:

Som følge af den i sidste års julekort omtalte "Sorte Onsdag" på Landscentret - Svin, har Claus haft gang i kontaktnetværket, og - sør'me - det lykkedes:

Midt i februar kom der en underskrift fra LandboFyn (landbrugscentret i Vissenbjerg) i hus og Claus startede som IT-konsulent en måned senere. Det er et meget dynamisk foretagne, hvor der hele tiden er gang i noget nyt og spændende. Der er meget nyt at lære - ikke mindst ca. 120 nye kolleger. Tjek deres hjemmeside på adressen: www.landbofyn.dk
Hjaltes dåb i Idum Kirke   Camilla som konfirmeret   Laugsforsamlingen
I april blev Hjalte døbt i Idum Kirke - som altid en stor oplevelse - med efterfølgende spisning og fest i Idumhallens fritidshjem midt i den flotteste sommerperiode i hele 2007.

Maj måned blev præget af at Camilla blev konfirmeret med efterfølgende fantastisk teltfest i Jylling, Rebekka blev hele 7 år, Pinselauget af 2002 holdt den traditionelle årlige Laugsforsamling på Carlsberg Camping på Tåsinge og BENJAMIN BLEV FØDT DEN 30. uden problemer af nogen art!
Benjamin   Den lille familie + 1
Gerda & Erik rundede i juni deres 40 års bryllupsdag. Det blev behørigt fejret på Aa Strand (ligger lige ved siden af Aa Å - på Sy'fyn hvis enkelte skulle være i tvivl) med både overnatninger, sejlture i Kelds båd, spisning og fest til de lyse morgener - jo, her var det også rigtigt godt vejr, og vi snakkede meget om at høsten ville sætte ind før sommerferien..…. Da vi nåede frem til Laila og Mortens fødselsdagsfest i slutningen af måneden, var dette gjort til skamme, og det regnede, tordnede og lynede da også denne dag!

Rie, Jørgen, Kristian og Emma mødtes med os i et sommerhus på vestkysten i juli. Det blev til nogle hyggelige dage med go' ma' og mange ture ud i den vestjyske natur, herunder det lokale badeland. Vi gentager succesen næste år!
Benjamins dåb

BENJAMIN blev døbt den 12. august. I særdeleshed en stor oplevelse. Herfra den største og varmeste tak til alle dem der ringede, kom, var der og som gjorde dagen i Nårup Forsamlingshus til et festligt minde.
Rebekka i skole

Ugen efter startede Rebekka i 0'te klasse. Så er det slut med det lette liv og de næste mindst 8 års sysler med skolesystemet er sat på sporet. Snøft!
Kirsten og Chris

Den 15. august kom et andet af årets absolutte højdepunkter: Chris & Kirsten blev gift i Kvols Kirke! FANTASTISK gået Kirsten. Chris er så blevet til en af os andre underkuede, officielt viljeløse og med vores dankortkode sikkert placeret i konens taske. Jeg nævner i flæng: Undertegnede, Jørgen, Preben, Erik, Mikkel, Egon, alle de andre og nu også Chris (Keld tæller ikke helt med endnu, han gør ikke Anja).
I september takkede Oldemormor af, 97 år gammel, mæt af livets mange erfaringer og med et hav af børnebørn og oldebørn, der alle kom og sagde et sidste farvel.

Årets fætter-kusinefest blev med stor succes afholdt i Mikkel og Karinas "havehus" i Hedeland ved Tune. Fantastisk sammenkomst - og stort set fuldtalligt. Genialt. Næste gang er på Strynø, Mette er arrangør. Vi glæder os allerede MEGET.
Praghtur1  Praghtur2  Praghtur3
Praghtur4  Praghtur5
I efterårsferien måtte Claus melde afbud til Pinselauget af 2002's tur til Prag. Det var noget med noget arbejde. Chefen var taget 5 uger til Vietnam og havde overladt nøglerne til serverrummet til den næste i fødekæden....  Alle turdeltagerne samledes hos os (bussen blev atter engang tryllet baglæns op af indkørslen) og Lene dampede afsted med alle tre unger (!), Helle og 36 andre deltagere til tonerne af "Anchers Away" som stadig gjaldede ud over området da de kom hjem en uge senere. Trætte, meget trætte, men glade og med en masse historier der skulle fortælles NU!
Pileanlæg002  Pileanlæg001
Den 26. oktober blev Tobias 6 år. Det blev fejret med gravemaskiner, kloakrør, tanke og huller i jorden. Pileanlægget blev endeligt anlagt. Nu kan vi så bare vente på at det bliver forår så vi kan få stukket nogle pilestiklinger.
November var hvor Lene, med let opgivende hovedrysten, tog med Claus og 15 af hans kolleger fra LandboFyn til koncert med Odense Symfoniorkester i Carl Nielsen salen. Bagefter var hun meget positivt overrasket: "Det kunne have været meget værre" var udtalelsen vidst.

December har være som december nu en gang altid er: Fuld skrue med julekalendere, adventssøndage og våde flyverdragter. Der har dog været tid til at se Ørkenens Sønner i Odense Congress Center. Sønnerne var som sædvanligt genialt sjove helt ned under bæltestedet, men udsynet fra gulvet var mildest talt elendigt. Claus havde Rebekka med til trompetkoncert i Verninge Kirke; Per Nielsen underholdte på Synderjysk og med sin trompet.

Den 13. gik Rebekka gik med i Lucia-optoget i Verninge Kirke. Ikke et øje er tørt når døren går op og lysene bliver båret frem...

Så er det ellers ved at være jul. Den bliver i år holdt hos Gerda & Erik. Farfar skulle komme forbi før og efter jul og nytåret - ja - rigtigt gættet: Kålpølser og grønlangkål hos de nygifte i Kvols. Holdaophvorviglæderostilatkomme!

2008? Tjahhe... Lene er på barsel til 5./5. og der skal stikkes pil i pileanlægget. Der er en gavl der skal tages stilling til og et hus der skal males…….. 

Nu vil vi herfra sende en tak til alle dem der har besøgt/ haft besøg / hjulpet os i året 2007 – måske vi i 2008 kan komme mere rundt i landet. Ellers er I velkomne til at kikke ind!

En speciel tak skal dog igen (!) lyde til Gerda & Erik, Helle, Keld & Anja. At hverdagen hænger sammen skyldes i høj grad jeres altid nærværende evne til at ”lige at hente ungerne”!

Kærlig hilsen Benjamin, Tobias, Rebekka, Lene & Claus.
Benjamin og Rebekka  Benjamin og Tobias
Har I for øvrigt tjekket denne hjemmeside for nyligt?

claus.rubaek.com (der er, som på alle professionelle hjemmesider, ikke www foran!)

”Per Aspera Ad Astra”