Telefoninterwiev 13. februar 2005 kl. 2200 lokal tid.

De har kørt det meste af dagen og er nu kommet til Albany. Her har de fået en lækker hytte 100 meter fra vandet. Det er dog blevet koldt, så badetur bliver der nok ikke noget af.

Undervejs har de deltaget i en turisttur til nogle lyserøde salte søer der var helt hvide af salt..
Og så bare for at fortsætte historien fra i går:

Danmark dækket af sne
Af SØREN LUNDAGER HANSEN, Jyllands Posten, 12.02.2005 kl. 22.00

Nord- og Østjylland hårdt ramt af den snestorm, der har bredt sig til hele landet. Falck rykkede ud 800 gange til bilister på spejlglatte veje. Fly-, tog- og bustrafik berørt.

Politikredsene i Nordjylland frarådede lørdag aften al udkørsel. I Århus, Skanderborg, Randers og Ribe fraråder politiet al unødvendig udkørsel.
Falck måtte rykke ud 800 gange til nødstedte bilister, der enten var involveret i sammenstød eller havnet i grøften. Ingen var dog lørdag aften kommet alvorligt til skade.

"Vejene er spejlglatte, og vi vil ikke have bilerne ud overhovedet," sagde vagthavende ved Århus Politi i eftermiddag til Ritzaus Bureau.

Særligt på motorvejen ved Ejer Baunehøj og på stejle landeveje har især større køretøjer svært ved at komme frem.

30 cm sne
Og der er mere sne og glatføre på vej i aften og i nat:

"Over alt i landet vil man i morgen vågne til mange centimeter sne, nogle steder helt op til 30 centimeter," siger vagthavende meteorolog på Danmarks Meteorologiske Institut (DMI), Jens Christiansen, til Ritzau.

Natten til søndag slår tøvejret over i frost, mens sneen fortsætter.

Flytrafikken forsinket
Københavns Lufthavn i Kastrup måtte sidst på eftermiddagen lukke for al indgående flytrafik, da lufthavnens anflyvningsudstyr satte ud, oplyser SAS.

Flere fly blev omdirigeret til blandt andet Stockholm og Hamburg. Sidst på dagen kørte systemet igen.

Udfaldet medførte forsinkelser og aflysninger.

Strømafbrydelser
Omkring 700 NESA-kunder i hovedstadsområdet og i Nordsjælland var lørdag aften uden el. Også på Stevns, i Odsherred og på Bornholm forsvandt elektriciteten flere steder.

Kommunikationschef Lone Rasmussen siger til Ritzau, at antallet af fejlmeldinger stiger i takt med, at den tunge sne lægger sig på træernes grene, som brækker af og rammer elledningerne.

Metroen og DSB ramt
Snestormen fik i eftermiddag Storebæltsbroen til at lukke for høje og lette køretøjer, oplyser Slagelse Politi til Ritzau.

Københavns Metro og DSB meldte om uregelmæssigheder. Flere jyske regionaltog blev aflyst. Lørdag aften indstillede DSB togdriften på strækningerne Langå-Struer og Århus-Grenaa.

Over hele landet er snerydning og saltning i gang i det omfang, snestormen overhovedet tillader det.

Militære køretøjer sat ind
En ambulance på vej til en ulykke i Sønderjylland lørdag formiddag kørte i grøften, oplyser Falck til Ritzaus Bureau.

Falck-stationer i Jylland og på Sjælland fik lørdag aften leveret bæltekøretøjer fra forsvaret til at hjælpe ambulancer gennem snemasserne.

Flere steder har Falck indkaldt ekstra mandskab.

"Det bliver alvor i dag," sagde Falcks informationschef, Finn Serup, lørdag formiddag til Ritzaus Bureau.

Glatføre i hele landet
Allerede nu kan man begynde at tage højde for en vanskelig start på ugen mandag morgen. Sne, snebyger og snefygning fortsætter søndag og vil fortsat gøre sig gældende mandag med temperaturer mellem 0 og 5 graders frost.

Vejdirektoratet advarer fortsat om glatte veje i hele landet.

Vinterferie-vejr
Børnene kan godt finde kælkene frem til vinterferien. Sneen ventes at blive liggende helt frem til onsdag eller torsdag, idet temperaturen nogle steder falder helt ned til 15 minusgrader om natten.

Det kan samtidig give husejere problemer med frosne vandrør.