Historien - billederne
fra
Australien 2005.
3. Februar
Sidney - Hunter Vally - Broken Hill



Hej Allesammen.

Saa er vi kort fra Sydney. Vi pakkede alle vores ting sammen og tog en taxi ned for at hente vores bil. Det er en holden commedore, stationswagon , den er kaempe stor og rigtig rod. den er med automatgear, og den korer rigtig staerkt.

Vi korte op til Hunter valley  Externt link, åbner i nyt vindue , hvor de laver rigtig god vin. Vi boede paa samme camping plads i to dage ( singleton), saa vi kunne besoge nogle af de vingaarde der er i omraadet. Vi fik ogsaa vasket en masse toj.

Efter Hunter valley korte vi mod Broken Hill. Men da der er rigtig langt til Broken Hill, overnattede vi i Trangie . Her oplevede vi det storste tordenvejr vi nogensinde har set. Fra kl 19.30 til 22 lynede det konstant, der var hojst 5 sek. mellem hvert lyn. Nogle af dem var store stanglyn og zigzag lyn, andre var bare kaempe lysglimt. Det var HELT VILDT. Der var vindstod der rystede vores cabin (blaekskur) saa glassene klirrede og det haglede jaevnligt. Vi var flere gange henne for at se om bilen var hel. Det har vaeret voldsomt, der er en pige som er blevet draebt at et trae det faldt ned paa hende. Vi var rigtig glade for at vi ikke sov i telt denne gang.

Da det holdt op lagde vi os til at sove. MEN MEN, det kom tilbage. Der kom et brag som fik os alle til at sidde op i sengen. Det var helt taet paa. og saa var der lige en times tordenvejr igen. Bragene rystede igen vores cabin, og mor hoppede rundt i sengen hver gang der kom et nyt brag.

Naeste dag korte vi videre mod Broken Hill . Vi saa flere underlige skyer i horisonten, og vi troede at det var ildebrand. Det viste sig dog at vaere stov storme.

Endelig naede vi Broken Hill efter at vaere kort igennem store omraader med hvede marker, og saa ellers outback for resten. det er godt nok ode.

Idag skal vi ud og besoge Royal flying doctor service Externt link, åbner i nyt vindue , mine udstillinger, og en gammel spogelses by, hvor der er optaget en masse film.

Vi bliver her i to naetter.

Hvor vi korer hen i morgen, tja det ved vi ikke endnu, maaske port perie, eller wentworth. Det maa i vente med at horer til naeste gang.

Hilsen fam, Larsen.
Broken Hill
Down Under.