Historien - billederne
fra
Australien 2005.

29. Januar 2005, Sidney


Hej Allesammen.

Som I jo kan se saa landede vi lidt forsinket i lufthavnen i Sydney, men det var ok, det varede jo alligevel flere timer inden vi kunne tjekke ind paa hoyellet. MEN alt gaar jo ikke altid som vi regner med.

Mor og FAr havde faaet lavet nye pas saa der ikke ville vaare problemer, men manden i pas kontrollen havde aldrig set de nye pas med helt haarde sider i. Derfor kunne de ikke scanne dem ordentlig og vi maatte hen til en anden person der havde mere at skulle have sagt. Passene var ALT for nye, de havde ikke den slags pas registreret. Men De kom nu ind alligevel.

Saa fik vi vores bagage, og skulle lige et smut igennem tolden, aerlige som vi var havde vi skrevet at vi havde vaaret i kontakt med Gaard dyr og vi skulle gennem den rode port. Da vores bagage kom gennem scanneren saa de noget mistaankeligt og de rodede hele vores bagage igennem, og hun var noget grov. Men vi fik alle vores ting med ind i Australien.

Vi kom godt til hotellet og fik vores vaarelse med det sammen. Vi bor paa 4 sal, med verdens bedste udsigt af en baggaard.

Kl. var 10 om morgenen, men vi gik lige paa hovedet i seng, da specielt mor og far ikke havde sovet paa flyveren. Vi sov til kl 18 og saa op .

Vi naaede en lille tur til operahuset, hvor vi fik lidt at spise nede, og saa gik vi lidt rundt paa cirkular qeay. Saa hjem og sove igen.

Fredag morgen vaagnede vi tidligt, og og spiste morgenmad paa vaarelset. Vi gik ned gennem botanisk have, ned til operahuset hvor vi fik en rundvisning. Saa gik vi rundt paa cirkular quay igen hvor vi sad og saa paa alle de optraadende. Paa vej til Darling harbor ville vi bestille plads i tarnet til aftensmad, men der var allerede optaget, saa vi bestilte til naaste dag. Paa Darling harbor kunne vi slet ikke kende stedet, de havde bygget nogle store grimme bygninger, det er nok i forindelse med olympiaden, men det er nu synd, der er ikke saa hyggeligt mere. Helt anderledes end dengang sus og jeg arbejdede der .

Vi gik derefter til Chinatown, hvor vi spiste aftensmad. Hjemme paa hotellet sov mor og far lige lidt, inden aftenskaffen, og et slag 500. Saa kom vi til at se film og klokken blev naasten to for vi kom i seng.

Her til morgen (lordag) har vi sovet laange og nu kl. 11.15 skriver vi til jer. Vi er paa vej ud og sejle. I aften skal vi op og spise i taarnet, det glaader vi os til. Bagefter skal vi til Kings Cross ( luderkarvarteret, og sydneys sjove gade) og se paa alle de sjove ting. De har ogsaa et sted hvor de saalger dansk is, saa der skal vi ogsaa lige paa besog.

I morgen sondag skal vi hente bilen.

Det var lidt her fra Sydney.

Hilse  de tre Aussie folk

Gerda Erik og Helle.